Blyertspenna, skriv ner dina ideer

blyertspennaEn blyertspenna är ett väldigt användbart redskap som de flesta hushåll äger minst en av. En blyertspenna finns i olika styrkor, varav den vanligaste nog är HB, som är medelstyrka på stiftet. Om man bara behöver en blyertspenna för att skriva saker fungerar en HB alldeles utmärkt.

Om man skriver mycket, och tycker om att skriva för hand, är en blyertspenna det allra bästa valet. Kanske vill man ha en blyertspenna man måste vässa, eller så vill man ha en stiftpenna där man köper till extra, tunna stift. Vilket man än väljer är en blyertspenna ett mycket bättre val än bläck, om man ska använda det till att skriva långa texter, som man vet att man kommer behöva ändra i.

Ett bra komplement till sin blyertspenna, förutom en pennvässare, är såklart ett radergummi. Skriver man med en blyertspenna är det väldigt enkelt att sudda bort igen, och skriver man då mycket kan det vara skönt att veta att man faktiskt kan börja om, istället för att få en massa överstrukna ord i sin text.

En blyertspenna är dessutom billigt, och därför gör det inget om den skulle ta slut, eller om man behöver flera stycken.